1

Iskolánkról

 Üdvözöljük a Budapesti Gépészeti

Szakképzési Centrum 

Fáy András Technikumának honlapján!

Tájékoztató a Fáy-biatlonról

Ezúton értesítjük az iskola diákjait, hogy szándékunk szerint idén ősszel is megrendezzük a Fáy-Biatlont. A szeptember 11-12-re tervezett programon a résztvevőknek lehetősége nyílik a kerékpározásra és az evezésre.
A második tanítási héten péntek délután 14 h-kor induló túraprogramon a kerékpárosok az elő nap kb. 40 km-et fognak megtenni – többnyire kijelölt kerékpárúton és lezárt vízműúton – a Fáytól Tökölig. Az evezősök az első napon a „nagy Dunán” Budafokról fognak leevezni Tökölre. Itt lesz a két csoportnak együtt a Duna partján – füves területen – a sátras táborhelyünk. A második napon a kerékpárosok a Csepel Szigeten tesznek egy hosszabb túrát, ezt követően jönnek vissza az iskolába, az evezősök a Ráckevei-Dunán eveznek vissza Soroksárig.

A két napos eseményen lehet mindkét napon csak evezni, vagy csak kerékpározni, de váltani is lehet a „két túramódot”, ha ehhez van váltótársad, akivel cserélsz. (A kerékpárokat nem tudjuk szállítani.)

A részvétel feltételei:

  • személyes jelentkezés a programra szeptember 7-én (hétfő) 14 óráig a műhelyfőnöki irodában Petra néninél,
  • szeptember 10-ig az aláírt szülői felelősség-vállalási igazolás leadása (a formanyomtatványt Petra néni adja),
  • az 1500 Ft részvételi díj befizetése,
  • a szeptember 7-i részletes eligazításon való személyes részvétel (Időpontja: 2020. 09. 07. 14.30; színhelye: a 31-es tanterem.),
  • evezősöknek 200 m-es úszásigazolás (ha még nem adtál le a Fáyban),
  • a kerékpározáshoz megfelelő állapotú saját kerékpár szükséges.

Budapest, 2020. 09. 01.

Huszti Tibor
túraszervező